Patricias fitness

Diet dag 4

Publicerad 2015-02-26 10:04:01 i Allmänt,

Hej vänner!
 
Jag är inne på min fjärde diet-dag och jag kan äntligen säga att kroppen (magen) börjar vänja sig vid lite mindre mat och ett annat träningsupplägg. Träningsvärken från måndagens benpass sitter i än, och jag kan även ana lite svag träningsvärk i latsen från i tisdags. Igår hade jag vilodag (behövligt!) men avslutade kvällen med yoga på Krokslätt. Tredje gången för min del nu och jag tycker om det mer och mer för varje pass. Känner mig mer rörlig redan, väldigt positivt för stela mig! :)
 
Jag började dagen med 40 min cardio på crosstrainern. Jag vet seriöst inte vad jag skulle göra utan Celsius de dagar jag kör morgoncardio. Jag är långt ifrån en morgonmänniska och när larmet ringer 06.00 vill jag bara gråta och strunta i att gå upp. Men jag vet också att jag skulle ångra mig djupt om jag inte körde, och när jag väl är på gymmet och har kört i 5-10 minuter så är jag igång och det finns nästan inget bättre sätt att starta dagen på än med svett och endorfiner! Etfter skolan i eftermiddag väntar gymmet - idag står baksida lår/rumpa på schemat!
 
 
PS. Har en ny design på bloggen men behöver hjälp med en snygg header! Ditt namn får givetvis stå med. Mejla mig på [email protected] om du vill hjälpa mig :)

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela